dijana interijeri
kuhinje po mjeri
Vi trebate samo zamisliti, ostalo prepustite nama
Izrada namještaja po mjeri

DIJANA INTERIJERI


Izrada namještaja po mjeri Dijana interijeri d.o.o.
Adresa : 10000 Zagreb,Porečka 3
OIB : 81176468093
Poslovna banka : Raiffeisen Bank
IBAN : HR3524841101960136
Mobitel :  091 583 83 14

Trgovački sud u Zagrebu Tt – 08/5216-2 MBS 080654896 temeljni kapital 20.000 kn uplaćen u cijelosti Direktor: Tomislav Pejaković. Poslovna banka: Raiffeisen banka, Zagreb IBAN:HR3524840081104690136

GSM:     091 583 83 14

Fax:          01 2370 773

Garancija
Cijenik
Popusti

info@dijanainterijeri.hr

Sigurni smo u kvalitetu rada i upotrebljenog materijala pri izradi našeg namještaja.

I kod izrade namještaja po mjeri cijena se može do neke mjere standardizirati.

U okviru pogodovanja našim kupcima postoje povremeni popusti i akcijske prodaje.

Načini plaćanja
Mogučnost plačanja kreditnim karticama
AMERICAN I DINERS

Do 60 rata
Za gotovinu odobravamo specijalni popust
ovisno o visini narudžbe

Svakodnevno ćete po dolasku kući odložiti svoj kaput, obuću, torbu ili pak samo ključeve Vašeg automobila. Predsoblje je prva prostorija koju zamjećuju Vaši gosti i stječu prvi dojam o Vašem stambenom prostoru kada Vam dolaze u posjetu. Važno je da predsoblje lijepo izgleda i da je funkcionalno, na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Kuhinje po mjeri izrađujemo koristeći najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje. Prilikom dizajna kuhinja koristimo se računalnom 3D tehnologijom kako bismo zajedno s Vama kreirali Vašu kuhinju iz snova. U proizvodnji koristimo moderne CNC (Computer Numerical Control – računalno navođene) strojeve da bi postigli najveću moguću preciznost i kvalitetu izrade.

Spavaća soba je ujedno i najintimniji dio stambenog prostora i mora biti i tako opremljena da se unaprijed veselite boravku u njoj. Prilikom izbora kreveta trebamo voditi računa i o dizajnu, jer on najčešće diktira raspored, veličinu i boju namještaja. Lijep dizajn kreveta nekada čini i samo središte sobe. O njemu najčešće ovisi cijela kompozicija i ugođaj sobe.

Kombinirajući veliku paletu boja i dekora iverala, u mogućnosti smo izraditi dizajnom vesele i zabavne dječje i mladenačke sobe prilagođene djevojčicama i dječacima. Pomoći ćemo Vam da za svoje dijete kreirate funkcionalan, a ujedno moderan i zabavan prostor  za igru, učenje, odrastanje...

Ne želite standardne elemente ili Vam se ne mogu uklopiti u prostor? Trebaju Vam ormari "od zida do zida" ili "od poda do stropa", treba Vam pult ili čajna kuhinja za Vaš ured? Želite drugu boju, drugačiju obradu ili jednostavno želite opremiti prostor funkcionalno prema Vašim potrebama?

Namjena prostora kupaonica u današnje se vrijeme znatno proširila. To zahtijeva i multifunkcionalan namještaj, ormariće koji prema želji klijenta moraju imati namjenske prostore koji zadovoljavaju osobne afinitete, a isto se tako kvalitetom i estetikom uklapaju u prostor kupaonice.

Pojam „standardni ugradbeni ormar s kliznim vratima“ podrazumijeva ugradbeni ormar po mjeri, visine od poda do stropa prostorije, širine od zida do zida prostorije ili od zida prostorije do zaključne stranice u slobodnom prostoru.

UGRADBENI ORMARI
KUPAONICE
UREDSKI NAMJEŠTAJ
DJEČJE SOBE
SPAVAĆE SOBE
DNEVNE SOBE
KUHINJE
POSJETITE WEB GALERIJU